Uw winkelwagen is leeg.
Totaal
€ 0,00

Inloggen

   
Wachtwoord vergeten?
Binnen enkele minuten weer kunnen inloggen

Account aanmaken

Registreer

Specialist Safety Services

Waar het ooit begon met het aanmeten van veiligheidsbrillen op sterkte is het pakket van onze safety services inmiddels uitgegroeid tot een alles-in-één pakket dat jou volledig ontzorgd. Samen met onze specialisten willen wij jou volledig ontzorgen op gebied van jaarlijkse valbeveiligingscontroles, onderhoud van ademhalingsbescherming, het aanmeten van brillen en aanpassingen met betrekking tot veilig schoeisel.

Altijd passende PBM's voor optimale bescherming en comfort

Onze eigen specialist, tevens gediplomeerd opticien en gecertificeerd face fittester, kan uw personeel voorzien van de juist passende PBM’s. Hiermee bent u verzekerd dat zij beschermd en comfortabel hun werkzaamheden kunnen blijven uitvoeren. Wij komen altijd op afspraak, bijvoorbeeld tijdens shiftwissels of op vaste vooraf afgesproken momenten. Je kan bij ons terecht voor veiligheidsbrillen op sterkte, opmaat gemaakte oordoppen / otoplastieken, veiligheidsschoenen en schoenaanpassingen, ademhalingsbescherming laten testen d.m.v. een accurate face fittest, of een jaarlijkse controle van je valbeveiliging artikelen.

Maak direct een afspraak via het onderstaande formulier, of lees op www.specialistsafetyservices.nl meer over de diensten die wij bieden.

 

.....Maak nu meteen een afspraak met een van onze specialisten

Informatie aanvrager:

Wanneer kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?

Mailadres aanvrager:

AFSPRAAK LOCATIE

Voor hoeveel personen wilt u een afspraak maken?

Van welke service(s) wilt u gebruik maken tijdens de afspraak?

Uw voorkeur in welke week u een afspraak wilt.

Uw voorkeur in dagdeel dat u een afspraak wilt.Vernieuwen, even geduld.