Uw winkelwagen is leeg.
Totaal
€ 0,00

Inloggen

   
Wachtwoord vergeten?
Binnen enkele minuten weer kunnen inloggen

Account aanmaken

Registreer

Nieuws

#3 Hakken en zagen [VLOG // Werk aan de winkel]

11-10-2018

De aannemer is begonnen met het zagen en uithakken van de betonnen vloer op de eerste verdieping. Maar wat komt daarvoor in de plaats? Bekijk onze derde "Werk aan de winkel" vlog waarin onze collega Ronaldo je alles verteld over de huidige ontwikkelingen. Tipje van de sluier, het gaat er vrij heftig aan toe! Like ons op Facebook en volg ons op LinkedIn om als eerste alle nieuwtjes te ontvangen van o.a. onze nieuwe Safety Store!

lees verder

GETEST IN DE RUIMTE EN OP AARDE

04-10-2018

Mascot® Frontera pilotjack Dit Pilotjack is gecertificeerd volgens EN 343, klasse 3/1 en EN 342, klasse 3/2. Dit betekent dat dit jack niet alleen ademend is, maar ook wind- en waterdicht. Door de vele features en voordelen is de MASCOT® Frontera bijna buitenaards te noemen. Optimaal thermisch comfort De voering van de MASCOT® Frontera pilotjack is gemaakt van Outlast ®-materiaal dat er voor zorgt dat dit jack de temperatuur reguleert.  Als de drager het te warm krijgt, wordt de w..

lees verder

BLS Zer0, volledig herbruikbaar

26-09-2018

Vanaf heden is de volledige Zer0 lijn van BLS en BLS Adopted by ROOTS gecertificeerd als herbruikbaar stofmasker. De Zer0 maskers geven zo'n uitgebreide bescherming dat de stofmaskers voor meer dan 1 shift gebruikt kunnen worden. Hierdoor zijn ze heel breed inzetbaar en ook nog eens meer value for money. Sluiting De Zer0 maskers van BLS staan bekend om hun ongekende beschermende eigenschappen en zeer lage ademweerstand. De Zer0 masker zijn opgemaakt uit meerdere anatomisch voorgevormde lagen die same..

lees verder

Is de traditionele veiligheidshelm verouderd?

22-08-2018

Technologie gaat snel, heel snel. Elk jaar worden er weer nieuwe nog betere versies van al bestaande producten uitgebracht met nieuwe eigenschappen en betere prestaties,  zo ook bij pbm’s. Neem bijvoorbeeld werkhandschoenen, hoe anders zagen deze er 40 jaar geleden uit? Waar toen nog gewerkt werd met leren handschoenen die weinig vingergevoeligheid gaven, niet comfortabel zaten en waarbij de veiligheid die het gaf tegen schuren, snijden, scheuren en penetratie ook niet alles was. Hoe ander..

lees verder

Zo trots als een pauw!

21-08-2018

Vandaag is door onze collega, Marco Kremers, een gloednieuwe polo overhandigt aan Raymond Sybesma van de Dierenambulance Dieren4u. De eerste uit een bulk nieuwe polo’s. De eerste polo, volledig voorzien van logo’s, staat symbool voor het warme hart dat wij uitdragen aan deze regionale Dierenambulance. Alle vrijwilligers van de Dierenambulance Dieren4U zullen een nieuwe TRICORP werkpolo ontvangen waarin zij hun waardevolle werk comfortabel en herkenbaar kunnen uitvoeren. De oude polo’s..

lees verder

Hoe lang gaat een veiligheidshelm eigenlijk mee?

12-08-2018

Veiligheidshelmen hebben geen oneindige levensduur, na een aantal jaar moeten deze vervangen worden. De levensduur van een veiligheidshelm is afhankelijk van verschillende zaken: het materiaal waar de helm van vervaardigd is en de omstandigheden waaronder de helm wordt gebruikt. Andere invloeden van buitenaf die ook de levensduur van de helm kunnen aantasten zijn UV-straling, aantasting door chemicaliën en de temperatuur. Materialen Tegenwoordig kunnen veiligheidshelmen van verschillende ..

lees verder

7 kenmerken van de juiste hoofdbescherming

06-08-2018

Je hoofd is een van de belangrijkste onderdelen van je lichaam, eentje waar je alles aan moet doen om zo goed mogelijk te beschermen. Een goede helm is waarschijnlijk een van de belangrijkste pbm’s die je ter beschikking moet hebben maar wat zijn eigenlijk de eigenschappen van een echt goede helm? Hier onder 7 kenmerken waar je op moet letten bij het selecteren van de juiste hoofdbescherming. 1. Het binnenwerk Een binnenwerk met een goede pasvorm en een helmschaal van lichtgewicht maar sol..

lees verder

De noodzaak van goede handbescherming

18-07-2018

We werken allemaal met onze handen. Binnen het arbeidsproces dan ook onmisbare werktuigen. Echter blijkt uit onderzoek dat 60-70% verkeerde handbescherming gebruikt en dat 38% van verwondingen tijdens werk een handverwonding betreft. Bewustwording is daarom noodzakelijk, werkt uw personeel wel met de juiste veiligheidshandhschoenen? En bieden deze handschoenen voldoende bescherming? Handbescherming is een complexe materie waarbij aan een veelvoud aan risico's gedacht moet worden: extreme hitte, ext..

lees verder

Het weer valt niet te veranderen, werkkleding wel!

30-04-2018

Regen, regen en nog is regen, we kunnen er niet omheen. Maar een beetje regen houdt ons toch niet tegen? Daarom hebben wij voor onze harde werkers onder ons die in weer of geen weer blijven doorwerken een aantal tips voor het werken in de regen en een hele speciale aanbieding om deze regenachtige dagen veilig door te komen.  Het is essentieel om in regenachtige omstandigheden goed gekleed te zijn. De korte broeken en dunne hemden van afgelopen weken dienen vervangen te worden voor..

lees verder

Flickit in 3 stappen

24-04-2018

1. Open de verpakking. 2. Ontvouw het masker. 3. Druk de punten naar elkaar toe.  Nog nooit was het dragen van een stofmasker zo simpel en snel geweest. De Flickit stofmaskers zijn de meest simpele, snelle en hygiënische stofmaskers in heel Nederland. Daarnaast heeft Flickit een universele maat en is daarom ook geschikt voor diverse gezichtstypes. Wat heeft Flickit mij nog meer te bieden? Gezichtsmasker Een groot oppervlakte staat garant voor een grotere afdekking van het gezicht en een lagere..

lees verder


Vernieuwen, even geduld.