Uw winkelwagen is leeg.
Totaal
€ 0,00

Inloggen

   
Wachtwoord vergeten?
Binnen enkele minuten weer kunnen inloggen

Account aanmaken

Registreer

Nieuws

Blijf warm en droog met een 3-lagensysteem

06-10-2017

Het onstuimige weer begint eraan te komen en dat betekent dat de juiste keuze voor werkkleding het verschil zal maken. Het verschil tussen droog, warm en veilig je werkzaamheden kunnen uitvoeren, en niet. Maar waarop moet je letten bij het uitkiezen van werkkleding dat bescherming moet bieden tegen regen en kou? Het is niet langer nodig om hele dikke kleding aan te trekken om warm te blijven. Door vele innovaties in de (werk)kleding is het belangrijker om in lagen te denken en te kleden. In 3 lagen wel..

lees verder

Every step counts

02-08-2017

Beter dan ooit tevoren. In de nieuwe ROOTS schoenen zit een ongekende hoeveelheid aan indrukwekkende innovatie verwerkt. Elk onderdeel is aandachtig ontworpen zodat het de prestaties en comfort verbetert en vermoeidheid vermindert.  De ROOTS Support Structure inlegzolen zijn ontwikkeld om het voetklimaat anatomisch te verbeteren en zijn afgestemd op de drie meest voorkomende voettypes. Iedere set inlegzolen heeft daarvoor een andere soort kromming dat verwondingen zal voorkomen en vermoeidhe..

lees verder

Wat betekent de nieuwe EN 388-norm?

02-08-2017

Werkhandschoenen zijn essentieel in het beperken van mogelijk risico bij mechanisch, chemisch, of thermisch gevaar bij werkzaamheden waar uw handen zijn betrokken - en dat zijn vrijwel alle werkzaamheden. Het is daarom erg belangrijk dat per risico een juiste afweging gemaakt wordt om te kijken welke werkhandschoen geschikt is. Een goede werkhandschoen voldoet aan de EN 388 normering. Per 2 november 2016 is deze normering echter gewijzigd. Een belangrijke normering want er wordt getest in hoeverre ha..

lees verder

De nieuwe PBM verordening (2016/425)

02-08-2017

Onlangs is de nieuwe Europese verordening Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) 2016/245 gepubliceerd door de Europese Unie. Er geldt sinds de inwerkingtreding van de verordening een 2-jarige overgangsperiode. De verordening (EU) 2016/425 wordt per 21 april 2018 van kracht in iedere Europese lidstaat zonder dat het land dit eerst nog in nationale wetgeving moet omzetten. Daarmee wordt ook de richtlijn 89/686/EEG uit 1989 rechtstreeks teruggetrokken. Van Categorie II naar Categorie III ..

lees verder

Terugblikkend op een indrukwekkend seminar

20-06-2017

Een ongeluk met vuur, hete vloeistof, of een chemisch middel verandert jaarlijks in één klap het leven van honderden mensen. Tijdens het seminar over het voorkomen en behandelen van brandwonden werd hierbij stil gestaan vanuit meerdere invalshoeken. Tijdens het seminar vertelde Marjorie Holtus haar verhaal over de impact van brandwonden. Als ambassadeur en medewerkster van de Nederlandse Brandwonden Stichting zet zij zichzelf nu in om andere slachtoffers te begeleiden. Zij vertelde over h..

lees verder

Verantwoord Face Fittesten bij TRITAL

06-06-2017

TRITAL mag zich sinds eind mei 2017 met trots erkend face fittester noemen. Wij hebben de gele SafetySign® erkenning ontvangen van de Vereniging Veilig en Gezond Werken (VVGW) voor de goedgekeurde methodiek voor het vakkundig testen van adembescherming. Dit houdt in dat u ervan op aan kan dat verstrekte adembescherming in uw organisatie altijd passend is bij uw personeelsleden. Dit geeft zekerheid en voorkomt aansprakelijkheid! Waarom is een face fittest voor adembescherming bela..

lees verder

Tijdelijk telefonisch beperkt bereikbaar

21-05-2017

Vanwege een technische storing die dit weekend is ontstaan zijn wij tijdelijk telefonisch beperkt bereikbaar. De storing zal naar verwachting een groot gedeelte van maandagochtend aanhouden.  Wil je toch contact met ons opnemen. Stuur ons dan een e-mail naar info@trital.eu of kom langs in onze Safety Store. Wij zijn tot doordeweeks van maandag tot donderdag van 07:45 tot 17:15 geopend. en op vrijdagen tot 17:00. Excuses voor het ongemak.

lees verder

Onze nieuwe 2017/2018 catalogi

01-05-2017

De gloednieuwe, 521 pagina’s tellende TRITAL catalogus is vanaf heden digitaal te downloaden op trital.eu en zoals vertrouwd ook verkrijgbaar als een papieren versie!  Als onderdeel van onze visie zijn wij door het jaar heen continue opzoek naar veiligere oplossingen die beter aansluiten op de wensen van onze gebruikers. Deze zoektocht heeft er toe geleidt dat er wederom vele nieuwe producten aan de al stevige catalogus zijn toegevoegd!  Naast uitbreidingen op onze bestaande m..

lees verder

Samen staan wij sterk

13-03-2017

In de afgelopen jaren heeft TRITAL een gezonde groei doorgemaakt in een steeds verder krimpende markt. In een markt met oplopende werkloosheid; vooral jeugdwerkloosheid is het voor een werkgever gemakkelijk zoeken naar personeel. TRITAL heeft altijd al een sterke behoefte gehad om werknemers met een achterstand op de arbeidsmarkt een kans te geven.  In samenwerking met de Gemeente Rotterdam een video portret gemaakt over Erwin, onze collega, een doener, een durfal. Hij greep alle kansen aan die hem ..

lees verder

TRITAL's Safety Seminar: ESD

10-03-2017

Woensdag (8 maart) hadden wij een super interessant seminar waarbij volledig werd ingezoomd op elektrostatisch ontlading (ESD) in relatie tot ATEX omgevingen, en namen wij de essentie van bescherming tegen vlambogen onder de loep.  Het seminar niet kunnen bijwonen? Neem vrijblijvend contact met ons op om in gesprek te gaan over ESD en bescherming tegen vlambogen. Bekijk hieronder een impressie van ons Safety Seminar over ESD en Electric Arc, ofwel elektrische vlambogen.

lees verder